Artiklen indeholder reklamelinks

Det er let at forfalde til tanken om, at når man lider af fedtet hud, må man hellere få nogle af de stærke produkter, som er fulde af kunstige kemiske sammensætninger. De skal nok tage sig af den fedtede hud på en effektiv måde, kan man tænke.

Sådan behøver det bare ikke være. Der er også gode muligheder for at finde produkter, som ikke er fulde af kunstige stoffer, og som er produceret med tanke for miljøet.

En af de produktlinjer er Rudolph Care, som blev startet af Andrea Elisabeth Rudolph, der tidligere har været kendt fra tv som eksempelvis vært på Vild med Dans. I dag står hun altså bag en virksomhed, som sælger luksuriøse hudplejeprodukter, og hun fokuserer på sundheden.

Grunden til det var en undersøgelse af hendes blod, som Greenpeace stod for i forbindelse med en kampagne, og hun fandt frem til, at hun havde mange kemikalier i blodet på grund af hendes plejeprodukter – derfor valgte hun at lave sine egne, som er baseret på naturlige produkter.

Rensning af huden er vigtigt

Som det er blevet beskrevet flere gange her før, er det vigtigt at rense huden, når man lider af fedtet hud. På Rudolph Cares hjemmeside, beskriver Andrea selv, at det er vigtigt at rense huden, og hun har nogle anbefalinger i forhold til, hvad man bør være opmærksom på.

Når huden er fedtet, kan den let komme til at samle noget snavs og skidt op. Det har ikke noget med renlighed at gøre, tværtimod er der mange ting i luften, som kan sætte sig i fedtet på huden.

Derfor skal huden renses, men det skal ske på en nænsom måde. Hvis man går for hårdt til værks, vil huden nemlig som en modreaktion begynde at producere mere fedtstof, og så ender man endnu værre stillet, end før man begyndte.

I grove træk er anbefalingen fra Rudolph Care en mild rensning af huden i ansigtet kombineret med nogle beroligende produkter, som kan være med til at afbalancere huden.

Rudolph Care har miljøet for øje

Oekologisk creme

En ting er, at Rudolph Care forsøger at gå uden om de skadelige stoffer, men produkterne forsøger også at være så miljørigtige som muligt. På den måde kan man både passe på sin hud og på verden omkring os ved at bruge de rigtige produkter.

Hudplejeserien fra Rudolph Care er svanemærket og har forskellige certificeringer, som bevidner om den bevidsthed, der er blevet produceret med. Der er taget højde for en række ting – ikke kun i forhold til produkternes effektivitet.

Svanemærket udmærker sig blandt andet ved at se på hele et produkts livscyklus. Det vil sige, der også er kigget på forholdene for produktionen af produkterne, ligesom der er blevet kigget på den måde, produkterne kan gå ind i recirkulationen.

Svanemærket er altså et godt mærke at kigge efter, hvis man gerne vil have produkter, som er miljøbevidste, og som man kan stole på er lavet uden at belaste miljøet mere end højest nødvendigt. Det er eksempelvis Rudolph Care.